Teken-Thuis pakket

Teken-Thuis pakket

Een workshop in een doosje! Je kunt mijn Kerst Teken-Thuispakket nú bestellen, met daarin alle materialen en info om 2 leuke Kerstkaarten te maken! Geef ‘m kado aan iemand anders of jezelf, dat kan natuurlijk ook!

Bestellen?

Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl met daarin vermeld om welk pakket het gaat en natuurlijk je adres!
Handig: alle pakketten kunnen door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Algemene informatie Teken-Thuis Pakketten

Creatief aan de slag met een Tekenpakket! Superleuke DIY pakketten met in ieder pakket 2 opdrachten die je kunt maken met Ecoline brushpennen! Kijk voor het Teken-Thuis pakket Vlinders en Hartjes en het Teken-Thuis Pakket Landschap en Vaas op de pagina Teken-Thuis pakket met Ecoline Brushpen van deze pagina. En voor het Kerst Teken-Thuis pakket kijk je op deze pagina.

Het handige van zo’n pakket is dat alle materialen die je nodig hebt in het betreffende pakket zitten + alle uitleg die je maar nodig hebt. Het aquarelpapier dat je erbij krijgt is Postcard aquarelpapier. Op de achterkant staan alvast adresregels voorgedrukt zodat je, als je tekening klaar is, de kaart gelijk kunt versturen!

Teken-Thuis Pakket

De 2 instructievideo’s die je erbij krijgt, zijn verborgen video’s op YouTube die je alleen kunt zien met een speciale link. Als ik je bestelling èn betaling binnen heb, stuur ik je de linkjes en het pakket van je keuze.
En………dan kun je gelijk aan de slag!

Enne, alvast heel veel plezier ermee natuurlijk!
Groetjes,
Hélène