Workshop Vlinders met Ecoline

Workshop Vlinders met Ecoline

Vrijdagochtend 4 maart 2022 – VOL
10.00-12.30

Woensdagochtend 13 april 2022
10.00-12.30

Zaterdagmiddag 23 april 2022 – nog 1 plek
13.30-16.00

€ 42,50 p.p.
Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Workshop Vlinders met Ecoline

Inhoud Workshop Vlinders met Ecoline 

In de workshop Vlinders met Ecoline teken je de meest prachtige, kleurrijke, fantasievolle vlinders die je je maar kunt bedenken. Of teken je vlinders levensecht met hun eigen kleuren, dat kan natuurlijk ook. Materiaal: Ecoline, de gekleurde inkt van Royal Talens. En…. net als in de workshop Insecten met Ecoline gebruik je ook in deze workshop geen potlood en gum maar ga je gelijk werken met Ecoline. Je begint met de vleugels en vervolgens werk je nat-in-nat of met lagen over elkaar.

Na afloop van deze workshop krijgt je je tekening mee in een lijstje. Leuk om kado te geven of gelijk op te hangen in je eigen huis!

Heb je de smaak te pakken en wil je meer doen met Ecoline? Schrijf je dan in voor de Cursus Ecoline. In deze cursus ben je 4 lessen bezig met gekleurde inkt en teken je veren, sterrenhemels en zeedieren. Of misschien wil je eerst nog meer oefenen met het materiaal? Schrijf je dan in voor de Workshop Ecoline

Inschrijven 

Doe je mee? De workshopprijs is inclusief gebruik van alle materialen, koffie, thee en iets lekkers. Schrijf je in via e-mail: info@helene-illustraties.nl o.v.v. Workshop Vlinders met Ecoline en de betreffende datum.

Mijn Vlinders met Ecoline


Werk van deelnemers