Workshop Vlinders met Ecoline

Workshop Vlinders met Ecoline

Vrijdagochtend 3 maart 2023
10.00-12.30

Zaterdagmiddag 25 maart 2023 – VOL
13.30-16.00

Woensdagochtend 26 april 2023
10.00-12.30

Woensdagochtend 24 mei 2023
10.00-12.30

€ 44,50 p.p.
Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Workshop Vlinders Met Ecoline

Inhoud Workshop Vlinders met Ecoline 

In de workshop Vlinders met Ecoline teken je de meest prachtige, kleurrijke, fantasievolle vlinders die je je maar kunt bedenken.
Materiaal: Ecoline, de gekleurde inkt van Royal Talens. Eerst schets je heel licht een paar vlinders met potlood en vervolgens kleur je je vlinders levensecht of juist met veel fantasie in (nat-in-nat of met lagen over elkaar).

Na afloop van de workshop kun je bij mij gelijk een lijstje aanschaffen voor je tekening. Leuk als je ’m gelijk aan de muur wil hangen of als je ’m kado wil geven!

Heb je de smaak te pakken en wil je meer doen met Ecoline? Schrijf je dan in voor de Cursus Ecoline. In deze cursus ben je 4 lessen bezig met gekleurde inkt en teken je veren, sterrenhemels en zeedieren. Of misschien wil je eerst nog meer oefenen met het materiaal? Schrijf je dan in voor de Workshop Ecoline

Inschrijven 

Doe je mee? De workshopprijs is inclusief gebruik van alle materialen, koffie, thee en iets lekkers. Schrijf je in via e-mail: info@helene-illustraties.nl o.v.v. Workshop Vlinders met Ecoline en de betreffende datum.

Mijn Vlinders met Ecoline


Werk van deelnemers