Workshop Paddenstoel met Ecoline Brushpen

Workshop Paddenstoel met Ecoline Brushpen

Zaterdagmiddag 15 januari 2022 – VOL
13.30-16.00

In het najaar van volgend jaar komt deze workshop weer op de agenda. In het voorjaar kun je meedoen met de workshop Klaproos (of Viooltjes) tekenen met Ecoline Brushpen!

€ 42,50 p.p.
Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Leuk voor het najaar! Workshop Paddenstoel tekenen met Ecoline Brushpen, je kunt de paddenstoelen zo kleurrijk maken als je zelf wil :).

Workshop Paddenstoel tekenen met Ecoline Brushpen

Inhoud Workshop Paddenstoel met Ecoline brushpen

Heerlijk ontspannend om te doen en niet moeilijk! Ik geef les in kleine groepen dus het maakt niet uit of je een beginner bent of al vaker getekend heb. Ieder krijgt begeleiding op eigen niveau.
Teken verschillende paddenstoelen (ik neem voorbeelden mee in de vorm van foto’s en boeken) en laat je fantasie z’n werk doen. Alles kan en qua kleurgebruik kun je ook van alles verzinnen. Je tekent de paddenstoelen in een leuke compositie eerst met potlood, daarna trek je de lijnen over met een fineliner (watervast). Vervolgens ga je met kwast, water en Ecoline Brushpennen aan de slag.

In tegenstelling tot Ecoline uit potjes zijn de Ecoline Brushpennen goed te controleren. Ideaal voor als je nog niet veel ervaring hebt. En daarna kun je verder met de cursus Hoe teken je een paddenstoel!

Zoek je inspiratie? Uiteraard kun je ze zelf bekijken als je in oktober/november de bossen in gaat maar in een ander jaargetijde kun je prachtige foto’s van paddenstoelen vinden op bijvoorbeeld Pinterest.

Inschrijven

Doe je mee? De workshopprijs is inclusief gebruik van alle materialen, koffie, thee en wat lekkers.
Schrijf je in via e-mail: info@helene-illustraties.nl o.v.v. Workshop Paddenstoel tekenen met Ecoline Brushpen en de betreffende datum.

Mijn voorbeelden

Werk van deelnemers