Workshop Paddenstoel met Ecoline Brushpen

Workshop Paddenstoel met Ecoline Brushpen

Woensdag 18 november – VOL
10.00-12.30
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Woensdag 9 december
10.00-12.30
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Zaterdag 9 januari 2021
13.30-16.00
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 37,50 p.p.

Leuk voor het najaar! Workshop Paddenstoel tekenen met Ecoline Brushpen, je kunt de paddenstoelen zo kleurrijk maken als je zelf wil :).

Workshop Paddenstoel tekenen met Ecoline Brushpen

Inhoud Workshop Paddenstoel met Ecoline brushpen

Heerlijk ontspannend om te doen en niet moeilijk! Ik geef les in kleine groepen dus het maakt niet uit of je een beginner bent of al vaker getekend heb. Ieder krijgt begeleiding op eigen niveau.
Teken verschillende paddenstoelen (ik neem voorbeelden mee in de vorm van foto’s en boeken) en laat je fantasie z’n werk doen. Alles kan en qua kleurgebruik kun je ook van alles verzinnen. Je tekent de paddenstoelen in een leuke compositie eerst met potlood, daarna trek je de lijnen over met een fineliner (watervast). Vervolgens ga je met kwast, water en Ecoline Brushpennen aan de slag.

In tegenstelling tot Ecoline uit potjes zijn de Ecoline Brushpennen goed te controleren. Ideaal voor als je nog niet veel ervaring hebt. En daarna kun je verder met de cursus Hoe teken je een paddenstoel!

Inschrijven

Doe je mee? De workshopprijs is inclusief gebruik van alle materialen, koffie, thee en wat lekkers.
Schrijf je in via e-mail: info@helene-illustraties.nl o.v.v. Workshop Paddenstoel tekenen met Ecoline Brushpen en de betreffende datum.

Mijn voorbeelden