Workshop Recept Tekenen

Workshop Recept Tekenen

Zaterdag 14 december – korte versie – VOL
13.30 – 16.00 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 34,50 per persoon

Inhoud workshop Kerst-Recept Tekenen

Een ingekorte workshop Recept Tekenen waarin je je favoriete Kerst-Recept tekent en na afloop meeneemt in een mooi lijstje. Misschien een leuk kado voor onder de Kerstboom? Ik help je met het maken van een mooie compositie en met het tekenen van de verschillende ingrediënten. En natuurlijk zorg ik voor een fijne Kerstsfeer!

Inschrijven

Inschrijven? Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl ovv workshop 14 december Kerst-Recept Tekenen.

Workshop Recept Tekenen

Zaterdag 29 februari 2020 – uitgebreide versie
13.30 – 17.00 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 49,50 p.p.

Kom je ook meedoen met de uitgebreide Workshop Recept Tekenen? Teken je favoriete recept of een oud familierecept dat niet verloren mag gaan!
In één lange middag teken je je eigen recept op mooi aquarelpapier en je neemt ‘m mee naar huis in een mooie lijst. Kun je ‘m gelijk ophangen in de keuken of kado geven! De prijs is per persoon en inclusief alle materialen, koffie of thee en een zelfgebakken lekkernij. 

Inhoud

Eerst leg ik je van alles uit over de indeling van je recept (compositie) en het tekenen van de ingrediënten. Lekker veel oefenen! En, ook niet onbelangrijk,  welke letter ga je gebruiken voor de titel van je recept?  Ook maak je zelf de achtergrond van je recept met aquarelverf of (heel leuk) met thee of koffie!

Vervolgens zet je al je oefeningen om in een mooi ontwerp dat je met fineliners op je zelfgemaakte achtergrond tekent (eerst met potlood hoor!). Daarna werk je je recept verder uit met kleurpotlood, aquarelpotloden of aquarelverf.

Doe je mee? Ik vind het leuk om ieders favoriete recept te helpen tekenen maar je mag ook altijd één van de recepten gebruiken die ik meeneem.  Het is absoluut niet moeilijk, iedereen kan een tomaat tekenen!

Inschrijven

Dat kan via e-mail: info@helene-illustraties.nl onder vermelding van Workshop Recept Tekenen en de datum.

workshop Recept TEkenen

Mijn eigen receptekeningen