Workshop Recept Tekenen

Workshop Recept Tekenen

Zondag 28 januari 2018 – inclusief heerlijke lunchplank van de chef!Recept Tekenen 12.00 – 15.30 uur
Westerkaatje, Benthuizerstraat 60, Rotterdam
€ 49,50

Dit is een speciale versie van de workshop Recept Tekenen! Geniet van een heerlijke lunchplank bij Westerkaatje en teken daarna zelf één van de recepten van de lunch.

En leuk extraatje: als je je inschrijft voor deze workshop maak je ook nog kans op een gratis Kleur Kookboekje! Ik ga er 1 verloten onder de deelnemers tijdens de workshop! Meer info over het Kleur Kookboekje op de pagina webwinkeltje van deze website.

Dinsdagavond 27 maart 2018
19.30 – 22.00 uur
Beatrijsstraat 70c, Rotterdam
€ 29,50

Doe je mee? Ik neem recepten mee die makkelijk te tekenen zijn, maar je mag ook je eigen lievelingsrecept meebrengen. Je gaat werken met fineliner, waterverf en kleurpotlood en je krijgt van mij uiteraard tips om het geschreven recept om te zetten in een tekening. Ook help ik je bij het maken van de compositie en het tekenen van de ingrediënten zodat iedereen uiteindelijk met een mooi zelfgetekend recept naar huis gaat. Het is absoluut niet moeilijk, iedereen kan een tomaat tekenen! In een lijstje, zodat je ‘m gelijk in je keuken op kunt hangen.

Recept Tekenen Rotterdam

€ 29,50

De prijs is per persoon en inclusief alle materialen, een aluminiumlijstje (A4), koffie of thee en een zelfgebakken lekkernij. Schrijf je nu in!

Dat kan via email: info@helene-illustraties.nl onder vermelding van Workshop Recept Tekenen en de datum.