Workshop Recept Tekenen

Workshop Recept Tekenen

24 en 31 augustus
Workshop in 2 dagdelen
13.30 – 15.30 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 55,- per persoon

Kom je ook meedoen met de Workshop Recept Tekenen? Teken je favoriete recept, of een oud familierecept dat niet verloren mag gaan!!
In 2 middagen teken je je eigen recept op mooi aquarelpapier en je neemt ‘m mee naar huis in een mooie lijst. Kun je ‘m gelijk ophangen in de keuken of kado geven!

workshop recept Tekenen

De eerste middag ga ik je van alles uitleggen over de indeling van je recept (compositie) en het tekenen van de ingrediënten. Lekker veel oefenen! En, ook niet onbelangrijk,  welke letter ga je gebruiken voor de titel van je recept?  Ook maak je zelf de achtergrond van je recept met aquarelverf of (heel leuk) thee en koffie!

Tijdens de tweede middag zet je al je oefeningen om in een mooi ontwerp dat je met fineliners op je zelfgemaakte achtergrond tekent (eerst met potlood hoor!). Daarna werk je je recept verder af met kleurpotlood, aquarelpotloden of aquarelverf.

De prijs is per persoon en inclusief alle materialen, koffie of thee en een zelfgebakken lekkernij. Schrijf je nu in!

Dat kan via e-mail: info@helene-illustraties.nl onder vermelding van Workshop Recept Tekenen en de datum.

Doe je mee? Ik vind het leuk om ieders favoriete recept te helpen tekenen maar je mag ook altijd één van de recepten gebruiken die ik meeneem.  Het is absoluut niet moeilijk, iedereen kan een tomaat tekenen!

workshop Recept TEkenen

Mijn eigen getekende recepten: