Workshop Recept Tekenen

Workshop Recept Tekenen

Zaterdagmiddag 18 december – VOL
Kerstworkshop Recept
13.30 – 16.30
* meer info verderop deze pagina (scroll naar beneden)

Vrijdagochtend 18 maart 2022
09.30-12.30

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 42,50 p.p.
Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers

Inhoud

Teken je favoriete recept of een oud familierecept dat niet verloren mag gaan! In één middag of ochtend van 3 uur, teken je je eigen recept op aquarelpapier en je neemt je zelfgetekende recept mee naar huis in een mooie lijst. Kun je ‘m gelijk ophangen in de keuken of kado geven! De prijs is per persoon en inclusief gebruik van alle materialen, koffie of thee en een zelfgebakken lekkernij.  Ik geef les in kleine groepen, dus veel begeleiding!

Workshop Recept Tekenen

Je krijgt uitleg over de indeling van je recept (compositie) en het tekenen van de ingrediënten. Je werkt jouw schets uit op aquarelpapier met fineliner en vervolgens kleur je ‘m in met kleurpotlood of aquarelverf.

Doe je mee? Ik vind het leuk om je te helpen je favoriete recept te tekenen maar je mag ook altijd één van de recepten gebruiken die ik meeneem.  Het is absoluut niet moeilijk, iedereen kan een tomaat tekenen!

Inschrijven

Dat kan via e-mail: info@helene-illustraties.nl onder vermelding van Workshop Recept Tekenen en de datum.
Wil je meer weten over mijn andere tekenlessen? Een overzicht van alle datums en tekenlessen vind je hier.

Werk van deelnemers

Mijn eigen receptekeningen

Speciale workshop Kerst-Recept Tekenen

Zaterdag 18 december 2021!
13.30-16.30
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 39,50 p.p.

Een workshop Recept Tekenen waarin je je favoriete Kerst-Recept tekent en na afloop meeneemt in een mooi lijstje. Misschien een leuk kado voor onder de Kerstboom? Ik help je met het maken van een mooie compositie en met het tekenen van de verschillende ingrediënten. En natuurlijk zorg ik voor een fijne Kerstsfeer! Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl