Workshop Recept Tekenen

Workshop Recept Tekenen

Zondag 6 augustus – € 49,50
Recept Tekenen met vooraf een lunchplank van de chef!Recept Tekenen
12.00 – 15.30 uur
Westerkaatje, Benthuizerstraat 60d, Rotterdam

Superleuke samenwerking! Geniet van een heerlijke lunchplank van de chef bij Westerkaatje en teken daarna zelf één van de recepten van de lunch. Het is absoluut niet moeilijk, iedereen kan een tomaat tekenen !

Je gaat werken met fineliner, waterverf en kleurpotlood en je krijgt van mij uiteraard tips om het geschreven recept om te zetten in een tekening.

Ik ga je helpen bij het maken van de compositie en het tekenen van de ingrediënten zodat iedereen uiteindelijk met een mooi zelfgetekend recept naar huis gaat. In een lijstje, zodat je ‘m gelijk in je keuken op kunt hangen

Zaterdagmiddag 2 september – € 45,-   nog 2 plekjes!
Recept Tekenen met overheerlijke high-tea!
13.30 – 17.00 uur
Rusthoflaan 54a, Rotterdam
Meer informatie op de pagina Recept Tekenen met high-tea van deze website.

Recept Tekenen

Dinsdagavond 31 oktober
19.30 – 22.00 uur
Beatrijsstraat 70c, Rotterdam

Zaterdagmiddag 25 november
14.00 – 16.30 uur
Willem Marisrade 2a, Capelle aan den IJssel

Recept Tekenen Rotterdam

 

Doe je mee? Ik neem recepten mee die makkelijk te tekenen zijn, maar je mag ook je eigen lievelingsrecept meebrengen. Vervolgens gaat ieder aan de slag met potlood, fineliner en kleurpotlood of aquarelverf. Je krijgt je getekende recept mee in een lijstje. Leuk om kado te geven! Tekenervaring is niet nodig, maar mag wel.

€ 29,50

De prijs is per persoon en inclusief alle materialen, een aluminiumlijstje (A4), koffie of thee en een zelfgebakken lekkernij.

Schrijf je nu in!

Dat kan via email: info@helene-illustraties.nl onder vermelding van Workshop Recept Tekenen en de datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.