Workshops en Cursussen

Workshops en Cursussen

Tekenen in Rotterdam

Hoi! Leuk dat je mijn website gevonden hebt. Ik geef tekenworkshops en -cursussen op een leuke, sfeervolle locatie in Rotterdam. Mijn workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden vanaf 16 jaar en je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een fleurige workshop Klaproos tekenen, een leerzame cursus Vogels tekenen van 4 lessen of de allernieuwste Cursus Schetsboek Tekenen!

Kijk hier voor het actuele aanbod

Kadobon

Wil je één van mijn tekenworkshops of een tekencursus kado geven aan iemand, dan is een op maat gemaakte kadobon, een orgineel en leuk idee.

Je kunt een kadobon laten maken voor een specifieke tekenworkshop of -cursus, maar een algemene kadobon kan ook. Dan kan de ontvanger zelf kiezen uit het aanbod.

En je kunt zelf het bedrag bepalen. Je kunt bijvoorbeeld de volledige deelnamekosten kado geven òf je doet een deelbetaling zodat de ontvanger het resterende bedrag zelf bijbetaalt. De kadobon is tot 1 jaar na afgifte geldig!

Heb je nog vragen of wil je een kadobon bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@helene-illustraties.nl.

Waar?

Mijn tekenworkshops en -cursussen geef ik in De Veldkersfabriek, Veldkersweg 39, 1e etage, Rotterdam-Schiebroek. Meer weten? Klik hier voor meer info!

Alleen de workshop Kruiden Tekenen geef ik op een andere locatie in Rotterdam. Lekker buiten in een fijne tuin, zodat je bij mooi weer lekker buiten tekent. En je plukt er zelf je kruiden en eetbare bloemen om na te tekenen. Superleuk!

Voor wie?

De tekenworkshops en -cursussen bij Tekenen in Rotterdam zijn geschikt voor iedereen (vanaf 16 jaar) die van tekenen houdt, iedereen die graag het tekenen (weer) wil oppakken zowel beginners als gevorderden, en iedereen die graag geïnspireerd wordt en nieuwe materialen wil uitproberen! Dus, zoek je een leuke tekenles in Rotterdam kijk dan zeker even of er iets voor je bij zit.

Ik geef les in kleine groepjes van 6 tot max 9 deelnemers zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende gelegenheid is voor iedereen om vragen te stellen. De tekenlessen zitten hierdoor snel vol, maar je kunt je altijd op de reservelijst laten zetten voor het geval er iemand afzegt.

En…. er is altijd koffie, thee en iets lekkers.

Wanneer je je hebt ingeschreven voor één van mijn workshops of cursussen lees dan ook nog even de algemene voorwaarden door!