Workshops en Cursussen

Workshops en Cursussen

Kadobon op maat

Zoek je een leuk, creatief en origineel kado? Dan is een op maat gemaakte, door mij getekende kadobon voor één van mijn tekenworkshops of -cursussen een hartstikke leuk idee.

Mijn workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een fleurige workshop Klaproos tekenen of een leerzame cursus Vogels tekenen van 4 lessen. Ook als er nu geen geschikte tekenworkshop of -cursus bij het aanbod staat, kun je een kadobon bestellen voor een tekenworkshop of -cursus later dit jaar. De kadobon is tot 1 jaar na afgifte geldig!
Wil je meer weten of misschien al een kadobon bestellen? Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl.

Op maat gemaakte kadobon voor de workshop Klaproos met Ecoline Brushpen

Waar?

Ik geef al mijn workshops en cursussen in een mooi, karakteristiek pand aan de rivier de Rotte in Rotterdam, Bergse Linker Rottekade 14. Alleen de workshop Kruiden Tekenen geef ik op een andere sfeervolle locatie, namelijk bij Rotterdamse Munt, de kruidentuin van Rotterdam, omdat je dan omringt bent met alle kruiden die je maar wil tekenen!

Wil je meer weten over mijn superleuke, sfeervolle locatie aan de Bergse Linker Rottekade? Ga dan naar de pagina workshopruimte van deze website.

Voor wie?

De workshops en cursussen zijn geschikt voor iedereen (vanaf 16 jaar) die van tekenen houdt, iedereen die graag het tekenen (weer) wil oppakken zowel beginners als gevorderden, en iedereen die graag geïnspireerd wordt en nieuwe materialen wil uitproberen! Dus, zoek je een leuke tekenles in Rotterdam kijk dan zeker even of er iets voor je bij zit.

workshops en cursussen

Ik geef les in kleine groepjes van 6 tot max 8 deelnemers zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende gelegenheid is voor iedereen om vragen te stellen. En…… er is altijd koffie, thee en iets lekkers (vaak zelfgemaakt).

Wanneer je je hebt ingeschreven voor één van mijn workshops of cursussen lees dan ook nog even de algemene voorwaarden door!