Workshops en Cursussen

Workshops en Cursussen

Kadobon op maat – Tekenen in Rotterdam

Zoek je een leuk, creatief en origineel kado? Dan is een op maat gemaakte, door mij getekende kadobon voor één van mijn tekenworkshops of -cursussen een hartstikke leuk idee.

Mijn workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden vanaf 16 jaar en je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een fleurige workshop Klaproos tekenen of een leerzame cursus Vogels tekenen van 4 lessen. Ook als er nu geen geschikte tekenworkshop of -cursus bij het aanbod staat, kun je een kadobon bestellen voor een tekenworkshop of -cursus later dit jaar. De kadobon is tot 1 jaar na afgifte geldig!
Wil je meer weten of misschien al een kadobon bestellen? Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl.

Op maat gemaakte kadobon voor de workshop Klaproos met Ecoline Brushpen

Waar?

Mijn tekenworkshops en -cursussen geef ik in Het Atelier van De Buurvrouw in Rotterdam Schiebroek, Larikslaan 200 in Rotterdam. Meer weten? Klik hier voor meer info!

Alleen de workshop Kruiden Tekenen geef ik op een andere locatie in Rotterdam. Lekker buiten in een fijne tuin, zodat je bij mooi weer lekker buiten tekent. En je plukt er zelf je kruiden en eetbare bloemen om na te tekenen. Superleuk!

Voor wie?

De tekenworkshops en -cursussen bij Tekenen in Rotterdam zijn geschikt voor iedereen (vanaf 16 jaar) die van tekenen houdt, iedereen die graag het tekenen (weer) wil oppakken zowel beginners als gevorderden, en iedereen die graag geïnspireerd wordt en nieuwe materialen wil uitproberen! Dus, zoek je een leuke tekenles in Rotterdam kijk dan zeker even of er iets voor je bij zit.

Ik geef les in kleine groepjes van 6 tot max 8 deelnemers zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende gelegenheid is voor iedereen om vragen te stellen. De tekenlessen zitten hierdoor snel vol, maar je kunt je altijd op de reservelijst laten zetten voor het geval er iemand afzegt.

En…. er is altijd koffie, thee en iets lekkers.

Wanneer je je hebt ingeschreven voor één van mijn workshops of cursussen lees dan ook nog even de algemene voorwaarden door!