Illustratie-opdracht

Illustratie-opdracht

illustratie-opdrachtHeb je een illustratie nodig? Dan kun je mij een illustratie-opdracht geven voor bijvoorbeeld het logo op jouw visitekaartje, een trouw-, geboorte- of uitnodigingskaartje of een illustratie voor bijvoorbeeld een flyer of poster. Hieronder (en hiernaast) zie je wat voorbeelden van mijn laatste werk in opdracht.

Ook kun je me inschakelen voor het illustreren van een prentenboek, zie de pagina prentenboek Kroelmajoor op deze website.

In overleg kijken we naar de totaalprijs voor de betreffende opdracht (schets en uitwerking). Als je akkoord bent met de prijs voor het vervaardigen van de illustratie, betekent dat ook dat je akkoord gaat met mijn voorwaarden*.

Gebruik het contactformulier op deze pagina of stuur een email naar: info@helene-illustraties.nl.

*Voorwaarden Illustratie-opdrachten

Op al mijn in opdracht vervaardigde illustraties ligt een auteursrecht. Dat wil zeggen dat de illustratie mijn eigendom blijft tenzij ik hiervan (schriftelijk) afwijk en het recht overdraag aan de opdrachtgever (dit wordt dan expliciet vermeld in de offerte).

De illustraties die ik in opdracht vervaardig zullen alleen gebruikt worden voor doeleinden zoals omschreven in de offerte. Indien de illustratie of een deel daarvan gebruikt wordt voor andere media/doeleinden dan afgesproken, dan behoud ik mij het recht voor om aanvullende kosten in rekening te brengen.

Ik maak na goedkeuring van de offerte altijd eerst een schets in (kleur)potlood. Ben je nog niet tevreden? Afhankelijk van de correctie stuur ik je kostenloos een nieuwe aangepaste schets in (kleur)potlood. Is de correctie erg groot of wil je een totaal nieuwe schets dan volgt een aanvullende offerte. Ben je tevreden dan ga ik verder met de uitwerking. Deze uitgewerkte illustratie kan niet kostenloos veranderd worden.

Wanneer ik een opdracht voor je uitvoer en je beslist in de schetsfase dat je toch niet verder wil gaan, dan breng ik standaard 1 uur à € 65,- in rekening. In alle overige gevallen breng ik de gemaakte kosten (op basis van een vooraf gedane offerte) in rekening.

Mijn uurprijs is € 65,- en per opdracht bekijk ik hoeveel uur ik verwacht nodig te hebben waarbij ik rekening hou met de grootte, het gebruik en de moeilijkheidsgraad van de illustratie.