Illustratie-opdracht

Illustratie-opdracht

Heb je een illustratie nodig? Uiteraard kun je me ook een illustratie-opdracht geven om jouw visitekaartje, trouwkaartje of uitnodigingskaartje nèt iets persoonlijker te maken. Hieronder zie je wat voorbeelden van mijn laatste werk in opdracht.

Naast illustraties voor allerlei soorten kaartjes kun je me ook inschakelen voor het tekenen van een krijtbord (eventueel permanent) of een logo- of banner-illustratie.

In overleg kijken we naar de totaalprijs voor de betreffende opdracht (schets en uitwerking). Als je akkoord bent met de prijs voor het vervaardigen van de illustratie, betekent dat ook dat je akkoord gaat met mijn voorwaarden*.

Gebruik het contactformulier op deze pagina of stuur een email naar: info@helene-illustraties.nl.

 

*Voorwaarden Illustratie-opdrachten

Op al mijn in opdracht vervaardigde illustraties ligt een auteursrecht. Dat wil zeggen dat de illustratie mijn eigendom blijft tenzij ik hiervan (schriftelijk) afwijk en het recht overdraag aan de opdrachtgever.

De illustraties die ik in opdracht vervaardig zullen alleen gebruikt worden voor doeleinden zoals omschreven in de offerte. Indien de illustratie of een deel daarvan gebruikt wordt voor andere media/doeleinden dan afgesproken, dan behoud ik mij het recht voor om aanvullende kosten in rekening te brengen.

Wanneer ik een opdracht voor je uitvoer en je beslist in de schetsfase dat je toch niet verder wil gaan, dan breng ik standaard 1 uur à € 45,- in rekening. In alle overige gevallen breng ik de gemaakte kosten (vaak op basis van een vooraf gedane offerte) in rekening.