Illustratie-opdracht

Illustratie-opdracht

illustratie-opdrachtHet leukst (en het fijnst) vind ik de illustratie-opdrachten die dicht bij me liggen. Zoals het tekenen van Kruiden en Recepten, mensen tekenen ligt me niet zo. Mijn lievelingsmaterialen zijn (kleur)potloden, Ecoline, fineliners en aquarelverf, apart of gemixed!

Dus, heb je een illustratie nodig met kruiden of ingrediënten van recepten…. of misschien zie je iets anders op deze website dat je aanspreekt…. dan werk ik dat graag voor je uit.

Hieronder (en hiernaast) zie je wat voorbeelden. En kijk voor mijn Kruiden en Recepten ook even op de pagina Workshop Kruiden Tekenen en Workshop Recept Tekenen voor voorbeelden.

In 2018 ben ik ook bezig geweest met 2 prentenboeken (wauw!). Om de resultaten daarvan te zien kun je een kijkje nemen op de pagina Kleurrijke Prentenboeken van deze website.

Hoe werkt een illustratie-opdracht?

Eerst vertel je mij wat je graag wilt (en wat je ècht niet wilt). Op basis daarvan maak ik een schets en laat ik je weten wat de kosten worden voor het uitvoeren. Na overleg leggen we de prijs vast en ga ik aan de slag.  Als je akkoord bent met de prijs voor het vervaardigen van de illustratie, betekent dat ook dat je akkoord gaat met mijn voorwaarden voor illustratie-opdrachten.

Gebruik het contactformulier op deze pagina of stuur een email naar: info@helene-illustraties.nl.