Sfeervolle locatie in Rotterdam

Sfeervolle locatie in Rotterdam

Tekenschool aan de Rotte

Een sfeervolle locatie in Rotterdam aan de Bergse Linker Rottekade 14.  Met fantastisch licht en een prachtige tuin! Aan de grote tafels die er staan kunnen zeker 15 personen lekker tekenen.

Parkeren

Parkeren kan langs de Bergse Linker Rottekade (aan beide kanten van de straat) of net over de brug in het stukje langs de Bergse Rechter Rottekade tot aan de Straatweg (parkeren is gratis, alleen aan de Straatweg is het betaald parkeren).  

Openbaar Vervoer

Ook met het OV is de locatie goed te bereiken. Station Rotterdam Noord ligt op ongeveer 8 minuten lopen en er stopt aan de rechterkant van de Rotte ook een tram (Straatweg). Je komt uit aan de rechterkant van de Rotte en loopt het bruggetje over naar de linkerkant.

Hoe kom je er?

De workshops worden trouwens niet gegeven in het woonhuis op nummer 14 maar even verderop in de tuin. Als je vóór het huis staat, met je rug ernaartoe, dan loop je naar rechts tot je bij een groen hek komt (er hangt ook een uithangbord met daarop Jardin d’Artiste). Door het hek volg je het slingerpaadje door de tuin, dan via de wenteltrap omhoog. Voor nóg meer duidelijkheid: zie dit filmpje !