Sfeervolle locatie in Rotterdam

Sfeervolle locatie in Rotterdam

Mijn tekenworkshops en -cursussen geef ik in het sfeervolle Atelier van De Buurvrouw, aan de Larikslaan 200 (hoek Kastanjesingel) in Rotterdam-Schiebroek. Kom je een keer meedoen bij Tekenen in Rotterdam?

Nieuwe locatie vanaf 15 juli!

Ja, je leest het goed! Vanaf 15 juli verhuis ik naar een nieuwe plek! Een eigen atelier/workshopruimte in de Veldkersfabriek aan de Veldkersweg 39 in Rotterdam-Schiebroek. Ik heb nu nog geen foto’s maar binnenkort vind je op deze pagina meer informatie.
Heb je je ingeschreven voor een workshop of cursus ná 15 juli dan ontvang je per e-mail bericht mbt de nieuwe locatie! Heb je vragen? Mail me gerust: info@helene-illustraties.nl

Parkeren

In de straten rondom en vóór het gebouw van De Buurvrouw kun je gratis parkeren. Fijn!

Openbaar Vervoer

Kom je met het OV, dan stopt tramlijn 25 (vanaf Centraal Station) voor de deur (halte Larikslaan). Let op: vanwege werkzaamheden tot 1 november 2023 vervangt tramlijn 125 tijdelijk tramlijn 25. Check voor de zekerheid de up-to-date informatie de OV app 9292.

Hoe kom je bij de ingang?

De ingang van Het Atelier bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw. Als je voor de hoofdingang staat (aan de Kastanjesingel), loop je rechtsom naar de ingang. Voor alle duidelijkheid heb ik een leuke video gemaakt naar de ingang van het gebouw. Klik hier om ‘m te bekijken!